Elgjakt

Elgjakt med høy eller enkel grad av tilrettelegging.

Høy tilrettelegging

Selv om jakten foregår langt inne i villmarken, vil vi sørge for at dere både bor og spiser godt. Senger blir redd opp hver morgen, og hver jeger får sin egen personlige guide. Eget pickup team tar seg av slaktet.

Middels tilrettelegging

For nye jaktlag eller lag som har noen års erfaring, tilbyr vi jakt etter elg med gode husvære i villmarken hvor dere har med dere en eller to guider som er lokalkjente. Jernhest etc. er normalt inkludert, men dere besørger mat selv eller i samarbeid med guidene.

Lav tilrettelegging

Erfarne jaktlag som stort sett klarer seg på egen hånd. For nye lag stilles det normalt krav om at man tar med seg en erfaren guide de første to dagene for å lære seg terrenget. De fleste jaktlag vi har i denne gruppen har jaktet hos oss i mange år (gjennomsnittet ligger på over 10 år).

Henvendelser

Kontakt Kristoffer Gjertsen på tlf: 904 01 799 eller epost kristoffer@plahte.no for tilrettelagt jakt og guiding, ordinærjakt eller restjakt.

Kontakt Tor Arne Aune på tlf: 916 05 550 for bistand under ordinærjakt. 

Det er også mulig å benytte kontaktskjemaet under.

Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.(Påkrevd)
Vi er avhengig av ditt samtykke for å sende deg digital kommunikasjon. Vi tar ditt personvern på alvor, og vil aldri dele dine personopplysninger med tredjeparter. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.